Service Beveiliging Beveiliging Webdesign

Diensten » Preventief onderhoud

Pakket 1 Preventief onderhoud basis

Net als een auto heeft ook een pc periodiek onderhoud nodig. U kunt het zien als een soort APK, maar dan voor uw computer. Een opschoning is handig wanneer uw computer traag opstart, u reclame-vensters krijgt zonder daar toestemming voor te geven of als u gewoon zeker wilt zijn dat uw computer in goede staat is.Tijdens een opschoning worden een aantal punten doorlopen zoals het verwijderen van onbenodigde software, het versnellen van de opstartprocedure en het verwijderen van virussen, reclame en spam. Tevens zal gekeken worden naar de werking van uw anti-virus programma en zonodig worden geinstalleerd. Om de levensduur van uw computer of laptop aanmerkelijk te vergroten raden wij 1 á 2 opschoningen per jaar aan!

Bel voor een prijsindicatie.

Pakket 2 Preventief onderhoud uitgebreid

Een herinstallatie, het volledig opnieuw installeren van uw computer, is het laatste middel om uw computer of laptop te repareren als deze niet meer opstart of regelmatig een 'blauw scherm' toont. Bij een herinstallatie zal de volledige harde schijf leeg worden gehaald en Windows vanaf de grond af aan opnieuw op de computer worden gezet. In 99% van de gevallen zijn uw documenten, e-mail en favorieten veilig te stellen. U bent dan ook geen bestanden kwijt en krijgt uw computer als nieuw terug!

Een herinstallatie vindt niet bij u thuis plaats. De computer zal bij u thuis worden opgehaald en in onze werkplaats worden geherinstalleerd. Na de installatie zal deze worden afgeleverd bij u thuis en worden aangesloten!

Bel voor een prijsindicatie.